Inschrijving voor een plaats op het kinderdagverblijf kan via het aanmeldingsformulier. Dit formulier is op te vragen bij de locatiemanager van het kinderdagverblijf.
Wanneer de inschrijving is verstuurd, ontvangt u van Sebastiaan een bevestiging en wordt contact met u opgenomen. Zodra Sebastiaan u een aanbieding kan doen, krijgt u bericht. Na het ontvangen van een getekend contract, is de plaatsing een feit en zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing op het getekend contract.

Wij hanteren een aantal plaatsingsvoorwaarden:

  • Extra gewenste dagdelen van kinderen die al zijn geplaatst op het kinderdagverblijf hebben voorrang op kinderen van buitenaf.
  • Een tweede (of derde) kind uit hetzelfde gezin heeft voorrang. Dit geldt alleen wanneer beide kinderen tegelijk het kinderdagverblijf bezoeken.
  • Plaatsing of beëindiging is mogelijk op de eerste of de zestiende van de maand.
  • De opzegtermijn voor beëindigen van de opvang bedraagt één kalendermaand.
  • De opvang eindigt van rechtswege op de vierde verjaardag van uw kind, tenzij wij anders overeenkomen, bijvoorbeeld tot en met het einde van de maand.
  • Door ondertekening van het intakeformulier tijdens het eerder genoemde kennismakings-gesprek accepteert u onze regels, voorwaarden en beleid.

Voor inschrijving van uw kind(eren) kunt u hier het aanmeldingsformulier (2015) downloaden en opsturen naar info@kdvsebastiaan.nl of Kinderdagverblijf Sebastiaan t.a.v.: Aanmelding, Adriaan Paauwlaan 1, 3051 HB, Rotterdam.

Contact Us

We zijn niet aanwezig momenteel, stuur ons een berichtje en we zullen zo spoedig mogelijk een antwoord sturen.

Not readable? Change text. captcha txt