Kleinschalig 

Persoonlijke dagopvang

Ervaren pedagogisch medewerksters

Denkt u aan een kleinschalige kinderopvang, nabij de Rotterdamse wijk Schiebroek? Bezoek dan eens kinderdagverblijf Sebastiaan in Rotterdam. Met onze warme, huiselijke sfeer en persoonlijke aandacht zal uw kind zich bij ons snel thuis voelen. Onze ervaren leidsters zorgen voor een veilige omgeving waar uw kind zich op eigen tempo kan ontwikkelen.

Kinderopvang nabij Schiebroek: uw kind in een gezonde en veilige omgeving

Het is natuurlijk belangrijk dat uw kind in een gezonde en veilige omgeving terecht komt. Bij kinderopvang Sebastiaan, nabij Schiebroek bent u hiervan verzekerd want dat is ons belangrijkste uitgangspunt. Wij streven naar een gezonde groep kinderen. Wij werken hieraan door het speelgoed goed schoon te houden. Vooral jonger kinderen hebben weinig weerstand en raken makkelijk besmet met ziekte. Vooral heel jonge kinderen. Mocht een kind symptomen van ziekte vertonen, kan een leidster niet de aandacht geven die het kind nodig heeft. Daarom nemen wij bij ziekte altijd direct contact op met de ouders om dit te bespreken. De ouders mogen dan bepalen of zij het kind vervroegd op willen halen. Mochten het voorkomen dat kinderen een besmettelijke ziekte hebben, dan mogen wij het kind weigeren omdat dit ten koste gaat van de continuïteit van de opvang. Dit staat aangegeven in de GGD-richtlijnen.

Hoe kom ik in contact met kinderdagverblijf Sebastiaan?

Bent u woonachtig in Rotterdam of in de Rotterdamse wijk Schiebroek en bent u op zoek naar een kleinschalige kinderopvang? Wilt u een afspraak maken voor een rondleiding? Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van ons kinderdagverblijf, nabij de Rotterdamse wijk Schiebroek? Of heeft u andere vragen over ons activiteitenaanbod? Neem dan contact op door te bellen naar telefoonnummer 010 285 90 40. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden! 

Extra informatie aanvragen

Contact Us

We zijn niet aanwezig momenteel, stuur ons een berichtje en we zullen zo spoedig mogelijk een antwoord sturen.

Not readable? Change text. captcha txt