Kleinschalig 

Persoonlijke dagopvang

Ervaren pedagogisch medewerksters

Bent u op zoek naar een kinderopvang in de buurt van de Rotterdamse wijk Prinsenland? Zoek dan niet verder en kom samen met uw kind(eren) een kijkje nemen op kinderdagverblijf Sebastiaan in Rotterdam. Wij zijn een kleinschalig en persoonlijk kinderdagverblijf waar uw kind zich op eigen tempo spelenderwijs kan ontwikkelen.

Wat maakt kinderopvang Sebastiaan, nabij de Rotterdamse wijk Prinsenland uniek?

Een goede en gezonde ontwikkeling in een veilige omgeving staat bij kinderdagverblijf Sebastiaan centraal. Wij werken met een voedingsbeleid want kinderen hebben voor hun ontwikkeling gezonde voeding nodig. Net zoals wij, heeft het lichaam van een kind dagelijkse voedingsstoffen nodig. Bij kinderopvang Sebastiaan, nabij Prinsenland, dragen wij hier een steentje aan bij, door bij de keuze voor voedingsstoffen te letten op eiwitten, koolhydraten, vitamines, mineralen, vocht en vezels. Natuurlijk worden er binnen Sebastiaan ook een aantal jaarlijkse feesten gevierd zoals onder andere verjaardagen, Sinterklaas, Pasen en Kerstmis. Dan mag een verantwoorde traktatie niet ontbreken: maar wel zo gezond mogelijk! Snoep heeft een hoog suikergehalte en is daarom niet gewenst. Maar wat dan wel?

  • Doosje rozijnen;
  • Waterijsjes;
  • Fruit;
  • Krentenbolletjes;
  • Worst of kaas;
  • Fruit.

Genoeg mogelijkheden voor een verantwoorde, gezonde en toch lekkere traktatie!

Interesse in kinderdagverblijf Sebastiaan? Kom eens langs!

Wij nodigen u en uw kind(eren) van harte uit bij kinderopvang Sebastiaan, gelegen nabij de Rotterdamse wijk Prinsenland. Samen met u maken wij een persoonlijke rondleiding in ons pand. Wij leren u en uw kind graag op voorhand kennen, zodat u een duidelijk beeld van ons heeft en weet wat u van ons mag verwachten. Wilt u meer informatie over ons voedingsbeleid of heeft u andere vragen? Bel dan gerust naar het nummer 010 285 90 40. Voor een afspraak neemt u ook contact op via bovenstaand telefoonnummer of kom gezellig langs bij ons kinderdagverblijf, nabij de wijk Prinsenland in Rotterdam.

Extra informatie aanvragen

Contact Us

We zijn niet aanwezig momenteel, stuur ons een berichtje en we zullen zo spoedig mogelijk een antwoord sturen.

Not readable? Change text. captcha txt