Kleinschalig 

Persoonlijke dagopvang

Ervaren pedagogisch medewerksters

Kinderdagverblijf Sebastiaan biedt dagopvang aan kinderen in de leeftijdscategorie van nul tot vier jaar in Rotterdam. Een kleinschalige dagopvang met vaste gezichten en een ons-kent-ons cultuur vindt u bij kinderdagverblijf Sebastiaan. Sebastiaan richt zich volledig op het kind. U brengt uw kind daarom met een gerust hart naar de dagopvang in Rotterdam.

Warm en huiselijke sfeer bij de dagopvang in Rotterdam

Kinderdagverblijf Sebastiaan in Rotterdam biedt een persoonlijke dagopvang en richt zich op kinderen in een warme en huiselijke omgeving. Hiermee creëren wij een veilige omgeving waar kinderen zich in alle rust en vrijheid kunnen ontplooien onder begeleiding van een vaste groep ervaren pedagogisch medewerksters. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring binnen het vak. Kinderdagverblijf Sebastiaan werkt met vier basisdoelen:

  • Socialisatie: het overdragen van normen en waarden;
  • Het waarborgen van emotionele veiligheid;
  • Het bieden van mogelijkheden voor kinderen tot ontwikkeling van sociale competentie;
  • Het bieden van mogelijkheden voor kinderen tot ontwikkeling van persoonlijke competentie.

Plan vandaag nog een kennismakingsbezoek

De dagopvang in Rotterdam is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur. Op nationale feestdagen zijn wij gesloten. Heeft u vragen of wilt u een kennismakingsbezoek plannen voor uw kind? Bel dan naar telefoonnummer 010 285 90 40 of kom langs op onze vestiging in Rotterdam. Inschrijven voor een plaats op kinderdagverblijf Sebastiaan kan via het aanmeldingsformulier. Wij helpen u hier natuurlijk graag bij. 

Extra informatie aanvragen

Contact Us

We zijn niet aanwezig momenteel, stuur ons een berichtje en we zullen zo spoedig mogelijk een antwoord sturen.

Not readable? Change text. captcha txt